Du Milde Etc.

Et søstermærke til du Milde, bare i plus size

Etc fra du milde er et nyt mærke der henvender sig til de piger der har brug for en smule mere plads over barmen, ved overarmene og ved maven. Kjolerne, bluserne og tunikaerne fra du Milde etc har alle fået ca. 0,5 cm mere på de mange gange "ømme" punkter :)

Etc er et søstermærke til det kendte mærke du Milde som blev etableret i 2008. Bag mærkerne står de 2 søstre, Rikke Hjordkvist Vahle og Mette Hjordkvist.
Dette mærke er opstået efter flere års ønsker fra kunder og forhandlere. Ønsket var om et tøjmærke, som tilbyder farverigt tøj i høj kvalitet og ikke mindst til kvinder med kurver op til str. 5XL.

De arbejder i naturbaserede materialer der som minimum er Oeko-Tex, STeP by Oeko-Tex og /eller GOTS certificerede materialer. Alle deres materialer er alle produceret i Europa og de arbejder primært med viscose og bomuld, der er lavet af GOTS certificerede fibre, og jaquard der er produceret af genanvendte fibre.
De vælger bevidst at producere et begrænset antal af hver style. Dels for at være bæredygtige til gavn for miljøet, dels for at tilføre et unika touch til mærket.
Alle stofrester genbruges enten via re-design eller gives bort til velgørenhed i deres produktionsland, Polen. Du Milde producerer deres tøj i Polen, af europæiske materialer dette betyder også, at de belaster miljøet mindst muligt på transportfronten.
Så er du til farver og gode kvaliteter, syntes jeg du skulle kigge lidt nærmere på vores webshop :)